Politika e Privatësisë & Cookies
Ky njoftim privatësie për ne, përshkruan se si dhe pse ne mund të mbledhim, ruajmë, përdorim dhe/ose ndajmë ("përpunojmë") informacionin tuaj kur përdorni shërbimet tona, si p.sh. kur: Vizitoni faqen tonë të internetit në sofraeariut.al, ose çdo faqe interneti tonën që lidhet me këtë njoftim privatësie Angazhohuni me ne në mënyra të tjera të lidhura, duke përfshirë çdo shitje, marketing ose ngjarje

Pyetje apo shqetësime? Leximi i këtij njoftimi të privatësisë do t'ju ndihmojë të kuptoni të drejtat dhe zgjedhjet tuaja të privatësisë. Nëse nuk jeni dakord me politikat dhe praktikat tona, ju lutemi mos përdorni Shërbimet tona.
Kjo përmbledhje ofron pika kyçe nga njoftimi ynë i privatësisë, por ju mund të mësoni më shumë detaje rreth cilësdo prej këtyre temave duke klikuar lidhjen që ndjek çdo pikë kyçe ose duke përdorur tabelën tonë të përmbajtjes më poshtë për të gjetur seksionin që kërkoni.

Çfarë informacioni personal përpunojmë?
Kur vizitoni, përdorni ose navigoni Shërbimet tona, ne mund të përpunojmë informacione personale në varësi të mënyrës se si ndërveproni me ne dhe Shërbimet, zgjedhjet që bëni dhe produktet dhe veçoritë që përdorni. Mësoni më shumë rreth informacionit personal që na jepni.
A përpunojmë ndonjë informacion të ndjeshëm personal? Ne nuk përpunojmë informacione të ndjeshme personale.
A marrim ndonjë informacion nga palët e treta? Ne nuk marrim asnjë informacion nga palët e treta.
Si e përpunojmë informacionin tuaj? Ne përpunojmë informacionin tuaj për të ofruar, përmirësuar dhe administruar Shërbimet tona, për të komunikuar me ju, për sigurinë dhe parandalimin e mashtrimit dhe për të respektuar ligjin. Ne gjithashtu mund të përpunojmë informacionin tuaj për qëllime të tjera me pëlqimin tuaj. Ne përpunojmë informacionin tuaj vetëm kur kemi një arsye ligjore të vlefshme për ta bërë këtë. Mësoni më shumë se si e përpunojmë informacionin tuaj.
Në çfarë situatash dhe me cilat palë ndajmë informacionin personal? Ne mund të ndajmë informacion në situata specifike dhe me palë të treta specifike. Mësoni më shumë se kur dhe me kë ndajmë informacionin tuaj personal.
Si i mbajmë të sigurta informacionet tuaja?
Ne kemi procese dhe procedura organizative dhe teknike për të mbrojtur informacionin tuaj personal. Megjithatë, asnjë transmetim elektronik përmes internetit ose teknologjisë së ruajtjes së informacionit nuk mund të garantohet të jetë 100% i sigurt, kështu që ne nuk mund të premtojmë ose garantojmë se hakerët, kriminelët kibernetikë ose palë të treta të tjera të paautorizuara nuk do të jenë në gjendje të mposhtin sigurinë tonë dhe të mbledhin, aksesin në mënyrë të parregullt , vjedhin ose modifikojnë informacionin tuaj.
Cilat janë të drejtat tuaja? Në varësi të vendit ku ndodheni gjeografikisht, ligji i zbatueshëm i privatësisë mund të nënkuptojë se ju keni disa të drejta në lidhje me informacionin tuaj personal.

REZERVO TAVOLINEN

RESTORANT

REZERVO EVENTIN

Ne jemi hapur : E hënë-E diel
7 AM - 11 PM

Kushtet e privatësisë | Cookies