Kreu / AGROBIZNES

AGROTURIZEM

Agroturizmi Ali Baba

Agroturizmi Ali Baba është një degë e re që po çel filizat e saj plot lule nga pema e madhe “Bami Holding”. Ky partner thelbësor i Sofra e Ariut është një burim i paçmueshëm i produkteve organike dhe bio. Me kodrat e ullishteve, arrave, frutave, të të gjitha llojeve, si dhe delet e qingjat, sigurohet një gamë e gjerë e ushqimeve. Përmes kujdesit dhe pasionit për praktikat bujqësore të qëndrueshme, kjo copëz parajse e mbushur plot begati është furnizuesja e Sofrës së Ariut me bulmet, mish, vaj dhe shumë më tepër. Ky bashkëveprim i harmonizuar mes natyrës dhe bujqësisë, sjell një shije autentike dhe një cilësi të garantuar për çdo pjatë të shërbyer tek ne.

REZERVO TAVOLINEN

RESTORANT

REZERVO EVENTIN

Ne jemi hapur : E hënë-E diel
7 AM - 11 PM

Kushtet e privatësisë | Cookies