Home / AGROBIZNES

AGROTURIZEM

Agroturizmi Ali Baba

Agroturizmi Ali Baba është një degë e re që po çel filizat e saj plot lule nga pema e madhe “Bami Holding”. Ky partner thelbësor i Sofra e Ariut është një burim i paçmueshëm i produkteve organike dhe bio. Me kodrat e ullishteve, arrave, frutave, të të gjitha llojeve, si dhe delet e qingjat, sigurohet një gamë e gjerë e ushqimeve. Përmes kujdesit dhe pasionit për praktikat bujqësore të qëndrueshme, kjo copëz parajse e mbushur plot begati është furnizuesja e Sofrës së Ariut me bulmet, mish, vaj dhe shumë më tepër. Ky bashkëveprim i harmonizuar mes natyrës dhe bujqësisë, sjell një shije autentike dhe një cilësi të garantuar për çdo pjatë të shërbyer tek ne.

BOOK YOUR TABLE

RESTAURANT

BOOK THE EVENT

We are open: Monday-Sunday
7 AM - 11 PM

Privacy Policy