Kreu / SEA FOOD

GJIRI I SHIJES

Më të freskëtat nga deti

Shikoni menunë

SOFRA E ARIUT

Përjeto freskin e ushqimeve të detit.

Çdo gatim është ideuar në bazë të një menuje moderne per Sea Food.

PESHK DHE MISH

REZERVO TAVOLINEN

RESTORANT

REZERVO EVENTIN

Ne jemi hapur : E hënë-E diel
7 AM - 11 PM

Kushtet e privatësisë | Cookies