Kreu / RESTORANT

RESTORANT

Traditë e Vjetër, Stili i Ri

Shikoni menunë

Sofra Shqiptare,
një traditë që
udhëton në kohë

Si rezultat i standardit dhe cilësisë së lartë në shërbim dhe në kulinari, në korrik të vitit 2011 “Sofra e Ariut” u përzgjodh të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin Ndërkombëtar të Gastronomisë zhvilluar në Stamboll.
Çdo gatim është ideuar në bazë të një menuje tradicionale shqipëtare, ku secili prej tyrë është i lidhur me një qytet apo rajon të caktuar të Shqipërisë e ndërthurur me gatimet me të pëlqyera të menuve internacionale, të pëlqyera nga klientela shqiptare dhe ajo e huaj. 

Çdo gatim është ideuar në bazë të një menuje tradicionale shqipëtare.

PESHK & MISH

SOFRA E ARIUT 2

Si rezultat i standardit dhe cilësisë së lartë në shërbim dhe në kulinari, në korrik të vitit 2011 “Sofra e Ariut” u përzgjodh të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin Ndërkombëtar të Gastronomisë zhvilluar në Stamboll.
Çdo gatim është ideuar në bazë të një menuje tradicionale shqipëtare, ku secili prej tyrë është i lidhur me një qytet apo rajon të caktuar të Shqipërisë e ndërthurur me gatimet me të pëlqyera të menuve internacionale, të pëlqyera nga klientela shqiptare dhe ajo e huaj. 

REZERVO TAVOLINEN

RESTORANT

REZERVO EVENTIN

Ne jemi hapur : E hënë-E diel
7 AM - 11 PM

Kushtet e privatësisë | Cookies